Roberto Vacchi Logotype

En vecka kvar till en av årets händelser

Publicerat den 17/8 2017 kl 15:36 i Allmänt

Mitt under Vueltan är jag tillsammans med Anki Kjellberg (tidigare VD Skidspelen) och Daniel Tynell (3 ggr 1:a och sjutusen ggr topp-10 på Vasaloppet) i full färd med att arrangera ett annat event, ett av årets häftigaste. Klassjoggen Borlänge. Den 24 augusti, för Borlänges skolor andra skoldagen. Vi har erbjudit ett antal skolor i Borlänge att delta i detta event som innefattar elever från förskoleklass till 9:an. De som går i förskoleklass till och med 3:an kör sitt Klassjoggen på respektive skola. 4:an-9:an samlar vi centralt i Borlänge för att gå, lunka, jogga, rulla eller springa 4 km. Banan sträcker sig bort mot Kupolen (som många av er säkert varit in i alternativt åkt förbi), dom ska ta sig igenom detta köpcentra (skithäftigt) och sen via Ikea och de centrala delarna av Borlänge tillbaka till Galaxen för målgång. Banan tycker vi är häftig.

Klassjoggen bana 2017

Alla ungdomarna som är med från de nio skolorna som deltar (totalt 3.700 ungdomar) ska känna lite extra glädje denna dag, det är vårt mål. Glädje av att vara med om något kul första skolveckan, glädje av att ha en skola att gå till (vilket inte är självklart i ett världsligt perspektiv), glädje att få se en häftig show (återkommer vi till) och glädje av att vara med och skapa en skön stämning, alla iförda likadan t-shirts.

Klassjoggen T-shirt 2017

För att göra detta möjligt så är det många partners som ser ett värde i detta. Ett värde att jobba för integration, rörelse, glädje, miljö och inte minst att fira skolstarten. Att inte bara fira när det är dags för sommarlov och fredagar utan också skolstart och måndagar. Det ska bli så jäkla häftigt att sätta alla dessa hundratals ungdomar i centrum, i dubbel bemärkelse.

Våra huvudsponsorer:
ÅF Dalarna, Borlänge Energi, Kupolen, Atea Borlänge, Borlänge Kommun, Vasaloppet, Vigårda

Våra partners:
PWC, Tunabyggen, iStone Concrevi AB, Aronson & Partner, Swedbank, MittMedia, IR-Skylt, Hallton, Ett fyrfaldigt Leve, IKEA Borlänge, Maserfrakt, Fredrik ”Frog” Berggren, Future-Bliz, Dirt Cult, Framtidsmuseet, Mockfjärds Fönster, ICA Centralt, Weenås Nordic, Annonsbladet, Intersport Borlänge, Hagströmska Gymnasiet, Ramudden, Eureka Kiropraktik Dalarna.

Funktionärer:
Alpha CE, IK Brage, Borlänge Bandy, Clockwork, Kvarnsvedens Hockey, PRO, ett antal privatpersoner.

Följ oss gärna på Facebook: https://sv-se.facebook.com/klassjoggenblge/

Ciao
Roberto

Skriv kommentar

  • Webb av Panang Kommunikation
  • /
  • info@vacchi.se