Projekt

VINNARE

Ridley modell Helium i storlek S ram
Lott 141 – Marcus Johansson

Crono landsvägsko CR1 goldedition storlek 42 pris 3499kr
Lott 208 – Nathalie Säfsten

Ridley Fenix C Shimano 105 fälgbroms. Nypris 11.800kr
Lott 168 – Christer Lindström

Dalslands Aktiviteter kajakpaket
Lott 112 – Ola Nilsson

Signerad världsmästartröja från Tom Pidcock,
Lott 19 – Kennet Bergkvist

Intermarché – Wanty – Gobert Materiaal, signerad av hela Tour de France 2022 laget.
Lott 64 – Ingrid Penton

Verkstygset från Wera skänks av Hansson & Frife. Värde ca 1.500:-
Lott 88 – Barbro Björklund

Verkstygset från Wera skänks av Hansson & Frife1.800:-.
Lott 27 – Petri Rehnberg

Signerad teamtröja Lotto-Soudal
Lott 139 – Martin Månsson

Cykelkit från Velo Larsson
Lott 180 – Robert Svensson

Signerad André Greipel t-shirt
Lott 39 – Mikael Ahnfeld

 

Hej alla lottköpare. Listan är sammanställd och det blev ett rejält tillskott till Felicia Rudenstams Minnesfond. 70.303:- och därmed 234 lotter sålda. Stort TACK! Och jag vi vill påminna om att ALLA pengar som kommer in går till fonden.
Ditt lottnummer hittar Du här.

 

Hej alla!
Nu går det inte längre att köpa lotter. Tack alla ni som bidragit. Snart läggs lottlistan ut och så återkommer jag med när dragningen blir.

”Jag kommer troligtvis inte dö i cancer, men för alla är det inte så. Vissa gör allt det kan men vinner ändå inte kampen.

Felicia Rudenstamsminnesfond är skapad för att hedra Felicias minne genom att stötta personer inom cykel som visat prov på extraordinär vilja. Jag kände aldrig Felicia men jag vill bidra till att hedra hennes minne genom att öka medvetenhet kring livmoderhalscancer.

Som kvinna blir du regelbundet kallad på cellprov. Jag har regelbundet gått på mina kontroller och för ett år sedan visade proverna på cellförändringar som sedan visade sig vara livmoderhalscancer. Jag var helt symptomfri.

I dag drygt ett år senare är mina prover helt normala. Jag är tacksam för att det upptäcktes tidigt, det kan göra stor skillnad.

Så kvinnor, gör era tester! Jag är väl medveten om att det är en högst okul grej. Men det kan faktiskt rädda liv.” Nathalie Säfsten 

Härmed kör vi igång en insamling till förmån för Felicia Rudenstams Minnesfond (ni kan läsa om fonden här), en fond för att hedra Felicia och där inbringade medel på ett eller annat sätt går till svensk cykelsport och dess utveckling. Senast utbetalades 30.000:- till Jim Uhléns och Jonas Åbergs Tjejläger i Falun med över 80 deltagande cyklister, ett fantastiskt projekt som pågått flera år där cyklister från hela landet bjuds in.

Vi kommer att ordna fler priser som läggs ut efterhand.

Dragning görs på mitt Instagramkonto (ev också Facebook parallellt). Lista med alla namn med respektive lottnummer läggs ut innan dragningen.

Ni måste också svara på frågan: I vilken stad körs den sista etappen av Tour de France för herrar?

Ni ser priserna nedan där huvudpriset är en ram från Ridley modell Helium i storlek S. Priset för en sådan ram är 2.000 Euro (drygt 20.000:-)

Bikeski Sweden AB, som är huvudsponsor för Stockholm Cyclocross weekend skänker följande:

Crono landsvägsko CR1 goldedition storlek 42 , värde 3499kr. Crono grundades 1973 i S. Biagio di Callalta initialt som tillverkare av skor till kända cykelskomärken så som Fizik och Siri. Sedan dess har bolaget utvecklat ett eget sortiment med högkvalitativa och innovativa cykelskor. Handgjorda i Italien,  erbjuder ett brett sortiment av landsväg, cyclocross, gravel, cross-country, enduro, triathlon och vintercykelskor.

Bike Ski skänker också en Ridley Fenix C Shimano 105 fälgbroms. Nypris 11.800kr men den är något begagnad. Originalkassetten Shimano 105 CS 5800 11-36 är oanvänd. Det är en liten cykel, XXS.

Dalslands Aktiviteter är ett av södra Sveriges största aktivitetscenter med naturen som bas och dom skänker Kajakpaketet i Steneby som är en aktiv upplevelse där man bl.a. paddlar igenom naturreservatet med jättegrytor från istiden. I paketet ingår all utrustning, en intro samt upphämtning vid slutet och transfer tillbaka. Man rekommenderar detta paket från 12 år och uppåt.
Efter genomförd kajaktur så väntar incheckning i campingstuga på Laxsjöns Camping, sängkläder ingår. Det är för två personer, värde 2.600:-.

Anders Ekh på Bioracer ordnat ett signerad världsmästartröja från Tom Pidcock, världsmästare i cykelcross i år och dessutom olympisk guldmedaljör i mountainbike förra året i Tokyo.

Aike Visbeek, sportdirektör i Intermarché – Wanty – Gobert Materiaux, har skänkt en teamtröja som är signerad av hela Tour de France 2022 laget.

Två fina verkstygset från Wera skänks av Hansson & Frife. Värde ca 1.500:- respektive 1.800:-.

Denna t-shirt togs fram i samband med André Greipels sista tävling förra hösten. Den spurtstarke tysken med 11 etappsegrar i Touren, 7 i Girot och 4 i Vueltan har signerat den.

Lycka till!