robertos Insamling för #imoveforcancer

INSAMLINGEN ÄR SLUT (I ALLA FALL FÖR ATT KUNNA VARA MED I DRAGNINGEN AV PRISER)

Här är vinnarna:
Cykel – Kenneth Jonsson
Trainer – Sigrid Brinnen
Craft sko – Fredrik Tuisku
Cykelkläder min kollektion – Magnus Eliasson
Cykelkläder IMFC – Anthonie Barkman
Medevi Prosalus paket – Jan-Eric Karlsson och Tomas Ekelund
TEC sportglasögon – Jan Johansson, Helén Randström och Gabriella Lindholm

För några veckor sedan fick jag frågan om jag skulle kunna tänka mig att stötta rörelsen #imoveforcancer genom att spela in en kort hälsning till deras sociala medier. Det var ju självklart. Lika självklart är det att jag också vill starta en insamling till förmån för just #imoveforcancer som har ambitionen 2022 att försöka få ihop 1 miljon kronor till Barncancerfonden. Dom har jobbat extremt bra och är i skrivande stund uppe i 680.000:-. Kan vi hjälpas åt att hjälpa rörelsen nå en bit närmare målet?

Den 9 oktober kommer jag på en rundbana i Borlänge cykla 100 varv för att uppmärksamma insamlingens sista dag. För att stötta insamlingen så swishar man 200:- till 070-3383461 och det kan man göra ända till den 9/10. Varje 200-ing är en lott. Ni måste också svara på frågan: Ligger Borlänge i Dalarna?

Dragning görs på mitt Instagramkonto (ev också Facebook parallellt). Lista med alla namn med respektive lottnummer läggs ut innan dragningen som sker vecka 41.

Jag har genom mina fantastiska samarbetspartners lyckats få ihop väldigt fina priser. Scott Svenska har skänkt en cykel, Aspect 910 värd 13.995:-. Shimano Nordic har skänkt en Elite Suito-T trainer värd 5.300:-. Craft Sportswear har skänkt ett par löparskor, PRO Endurance värda 1.500:- och dessutom ett set cykelkläder från min kollektion. Cykelcentrum i Borlänge har skänkt tre par sportglasögon, TEC Tempero värda 499:- styck. Och jag ska försöka att ordna fler priser som läggs ut efterhand.

Ni ser priserna nedan där huvudpriset är cykeln, Scott Aspect 910 storlek medium (klicka på bilden för bättre kvalité).

Elite Suito-T trainer från Shimano Nordic.

Craft löparsko PRO Endurance från Craft Sportswear.

Set cykelkläder från kollektionen Share the Road 2.0 från Craft Sportswear.

Set cykelkläder I Move for Cancer, storlek medium

Medevi Prosalus/Sport är som vanligt med att stötta mina insamlingar. Här med två paket med följande produkter (värde 774:-/p):
1 Medevi Chamoiscreme – RumpRäddaren
1 Medevi Arnicasalva
1 Medevi Sport Prep
1 Specialstift
1 Sportfolder med tips och råd
1 Lavendelcreme
1 Havtorncerat

TEC Tempero sportglasögon (3 par) från Cykelcentrum i Borlänge.

Lycka till!