Roberto Vacchi Logotype

Samarbetspartners

Här ser du mina samarbetspartners. Dessa har stöttat mig och framförallt mina insamlingar genom att skänka ett stort antal produkter till exempelvis goodiebags. Gå gärna in och läs om vad dom har att erbjuda genom att klicka på deras logotype.

SCOTT Sports
No shortcuts: Inga genvägar, beskriver på ett bra sätt vad du kan förvänta dig av Scotts produkter.
Sedan starten 1958  har SCOTT SPORTS regelbundet presenterat tekniskt  innovativa och väldesignade produkter med en hög potential att förändra utövarens sportliga prestationerna.
SCOTT SPORTS erbjuder idag produkter avsedda för vintersport, cykling, löpning samt motorsport.

PhoneIX
PhoneIX ägs av två tidigare cyklister, Christoffer Grimbeck och Oscar Byhlinder som genom cyklingen märkte att båda gillade att driva och utveckla affärer.
Dom har idag fyra butiker runt om i Sverige – två stycken i Göteborg, en i Falkenberg och en i Mora. Deras motto är att erbjuda bästa servicen och vara ett miljövänligt alternativ genom att ge liv i trasiga telefoner och surfplattor. Därav namnet och loggan Phoneix (fågeln fenix).

Trimtex
Trimtex erbjuder de bästa funktionskläderna för individuella konditionsidrottare i kundens egen design. Perfekt för företaget, föreningen eller kompisgänget oavsett om ni är 5 eller 1000 personer. Det finns produkter för alla nivåer, från barngrupper och motionärer till den absoluta toppeliten inom cykel, löpning, längdskidor, orientering och triathlon.

Enervit
Enervit är ett italienskt företag som har en stor marknadsdel i hemlandet. Också i Sverige är de marknadsledande. Deras vision är att tillfredsställa aktiva människors behov för energi- och näringstillskott på både elit- och motionsnivå genom att erbjuda produkter som hjälper dem att prestera maximalt och nå sina mål i träning och tävling.

 

  • Scott loggo svart
  • Eurosport_spons
  • Trimtex-logo-corporate_web