Roberto Vacchi Logotype

Insamling till #viggosvasalopp45

Klicka på länken för att se ditt lottnummer – Lotteri Viggo  Nu kan ni läsa alla vinnare under respektive bild nedan.

Podden Glidarna startar en insamling genom ett lotteri för att stötta #viggosvasalopp45

Viggo Foundation startades av Viggos pappa, komikern Måns Möller. Målet var att samla in medel och stötta barn och unga med autism för deras rätt till rörelse och utveckling. Nu har stiftelsen funnits sedan 2015 och har genom denna fått väldigt många barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsvariationer (NPF) i rörelse.

För att stötta denna insamling så kan du köpa en eller flera lotter. Varje lott kostar 100:- och nedan kan du se vilka fina priser som ligger i potten. Varenda krona som kommer in går oavkortat till #viggosvasalopp45’s insamling.

Inför utlottningen så kommer en lista med namn och lottnummer att publiceras och i och med att du köper en eller flera lotter så godkänner du denna publicering.

Swisha det antal lotter du vill ha x 100:- till 070-3383461 och så måste också följande fråga besvaras i kommentarsfältet: Vilken stad går Vasaloppet i mål i?

Priserna ser ni nedan och det kommer att komma fler ändå. Det är alltid roligt att vinna något men framförallt stöttar vi ett väldigt fint projekt.

Kom igen, nu gör vi något fint tillsammans. LYCKA TILL!


Ett par Fischer skidor som Lasse “Blixten” Jonsson, signerade av alla landslagsåkare som kör på märket (Tack Anders Svanebo). Dessa skidor kostar drygt 10.000:-

VINNARE: ANNA WESTIN


Titta vad min fina vän Tina på Thule skänker. En Thule Chariot Cross i Alaska-färg med ett skidkit och ryggsäck. Värde 15.000:-. TACK TINA OCH THULE.

VINNARE: NILS-ROBERT PERSSON


Jonas på Alfa hörde av sig och ville stötta insamlingen. Denna modell skänks, finns i både herr- och dammodell. Dom heter Stad och här kan ni läsa mer om dom. Värde 3.500:-

VINNARE: SÖREN LUNDBERG


Team Ramudden genom Lina Korsgren skänker en dam- respektive herrdräkt signerade av lagets stjärnor. TACK!

VINNARE: MAJA GUSTAFSSON OCH LENA KARLSSON


Vasaloppet har skänkt ett presentkort som gäller en start på antingen CykelVasan 45 eller CV Öppet Spår. TACK VASALOPPET!

VINNARE: MATTIS FONDELL


Shimano Nordic har skänkt en hjälm samt en goodiebag med tröja, keps osv.

VINNARE: MIKAEL KOVERO OCH JESPER WARENMO


Robin Bryntesson skänker en landslagsdress från back in the days med signaturer från några “storfräsare”

VINNARE: ELIN LÖFÅS


Cykelcentrum skänker tre par sportglasögon från TEC

VINNARE: PETTER MYHLBACK, JAKOB PERSSON OCH ANDREAS LARSSON


Craft träningströja

VINNARE: ANICKA GUNNARSSON