Roberto Vacchi Logotype

Insamling för Viggo Foundation

Om det undgått er så kan jag berätta att komikern Måns Möller håller på och kör ett Vasalopp om dagen i tio dagar. Han gör det för att samla in pengar till Viggo Foundation. En insamlingsstiftelse som arbetar för att barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar skall få ett aktivare liv och möjligheter att idrotta. Fonden är uppkallad efter Måns son Viggo som har autistiskt syndrom med lätt utvecklingsstörning.

Jag är oerhört imponerad av det Måns och Christer Skog utför nu så det är inte klokt. När jag skriver detta har dom just klarat den sjunde dagen.

Vad säger ni, ska vi inte tillsammans försöka skrapa ihop en slant till denna insamling? Om ni vill så swishar ni 100:- (eller valfri summa över det) till 070-3383461 och svarar på frågan ”Hur långt är Vasaloppet – 90, 100 eller 110 km?”. Ni behöver bara skriva antal kilometer. Och vi har bara ett par dagar på oss. Självklart går varenda öre vidare till Viggo Foundation.

Som vanligt kopplar jag några priser som jag lottar ut bland er som skänker en slant. Jag har lite priser på gång men helt är att jag skänker ett set av mina cykelkläder från årets cykelkollektion i samarbete med Craft. De är inte lanserade ännu så hur de ser ut får ni vänta med att se. Dessutom har jag av Cykelcentrum i Borlänge fått fem par cykelglasögon från Tec och tre par Sockertoppen glasögon. Det kommer dessutom mera.


Cykelbyxa och Cykeltröja från 2021 års kollektion, (denna är 2020) värde ca 2.300:-


5 par cykelglasögon Tec skänkta av Cykelcentrum i Borlänge, värde 500:- styck


3 par solbrillor Sockertoppen, värde 250:-

  • Webb av Panang Kommunikation
  • /
  • info@vacchi.se