Roberto Vacchi Logotype

Rädda Barnen Borlänges Juljogg

Juljoggen 2017

Vi kör i år igen. För tredje året i rad arrangerar Anki Kjellberg, Daniel Tynell och jag (och därmed också Klassjoggen) en Juljogg. På Julafton klockan 10.00 är det dags igen.

2017 arrangerar vi Juljoggen till förmån för Rädda Barnen Borlänge som gör fantastiska insatser för barn och föräldrar som behöver stöd i sin vardag. Bland annat extra läxhjälp, mamma-dotter grupper, sommarläger och en massa annat.

På Rädda Barnen Borlänges Juljogg har ni har ni alltså återigen chansen att röra på er en stund på Julafton och samtidigt skänka en slant till Rädda Barnen Borlänges fina verksamhet. Start och mål utanför Bragegallerian på Sveagatan i centrala Borlänge.

Juljoggen sker utan tidtagning. Det kommer att vara en slinga som är omkring 7,5 kilometer och dessutom en kortare variant på ca 3km. Hur man tar sig fram bestämmer man själv. Springa, lunka, jogga, gå….. Är det för isigt runt älven kan man springa två varv på den kortare slingan.

100:- i startavgift är ett riktmärke, givetvis kan man lägga en större eller mindre slant, alla pengar går till Rädda Barnen Borlänge. Hjälp gärna till att sprida detta till de som ni vet har möjlighet att delta eller som bara vill skänka en slant.

Anmälan görs via Swish 070-3383461 (skriv namn på de som ska delta eller skänker en slant).

Välkomna!

Anki, Daniel och Roberto

Vi kommer att lotta ut lite priser. Vad kan ni se nedan. Vi uppdaterar löpande!

Hoka One One
Tack till Hoka One One Sverige som återigen skänker två par skor. Dom är värda hela 1.700-1.900:-, fantastiskt. TACK Erik!

Pinchos
Pinchos i Borlänge skänker två presentkort värda 250:- att lotta ut bland Juljoggens deltagare. TACK!

Stadium
Stadium på Kupolen är generösa. De skänker ett presentkort värt 1.000:- att användas i deras butik. TACK!

Team Tynellprylar
Team Tynell skänker en hel del fina prylar såsom mössor, hood, t-shirts, pannband osv…. TACK!

Ica Maxi logga

Maxi Ica Stormarknad Borlänge sponsrar med glögg och pepparkakor och inte nog med det, de skänker också 50:- per deltagare till insamlingen. TACK!

IK Brage säsongskort

Ett säsongskort till IK Brages hemmamatcher, skänkt av IK Brage (värde 1.500:-)

Broken presentkort

Broken Dreams har skänkt två presentkort på vardera 200:-.

  • Webb av Panang Kommunikation
  • /
  • info@vacchi.se