Roberto Vacchi Logotype

Vätternrundan – Peter Fåglums Ungdomsfond

Jag har cyklat många tävlingar och motionslopp i mitt liv men aldrig Vätternrundan. I år är det däremot äntligen dags. Jag kommer inte att förbereda mig på något speciellt sätt mer än att träna på som vanligt. Jo, kanske någon längre sträcka nån gång innan. Inte mer.

Jag har ju startat en fond, Peter Fåglums Ungdomsfond. Viljan är att denna fond ska växa och att på olika sätt stötta ungdomscyklingen många år framöver. Min förhoppning är att ni vill stötta denna fond. För cykelsportens skull och för ungdomarnas skull.

Var kommer mitt deltagande då in i bilden. Jo, på följande sätt. Man kan säga att för varje 100-lapp ni stöttar fonden med så får ni en lott. Denna lott kommer att vara med i dragningen av nedanstående priser. Och för att detta ska vara godkänt så måste vi ha en tävlingsfråga. Och den lyder, kommer jag att klara Vätternrundan på kortare tid än åtta timmar? Alltså 7 timmar 59 minuter och 59 sekunder eller snabbare.

För att stötta Peter Fåglums Ungdomsfond så swishar du/ni in minst 100 kronor (behövs inte swishas in 100 kronor åt gången om man vill stötta med mer än hundralappen utan jag ordnar extra lotterna själv) till 070-338 34 61 och skriver Ja om ni tror jag klarar tiden eller Nej om ni tror jag kommer ta längre tid på mig eller bryter. Jag kan väl säga att jag ska köra med en Sub-8 grupp, alltså med ett gäng som har ambitioner (men inte garantier) att klara åtta timmar. Ert bidrag måste vara inne senast kl 05.00 den 17 juni för att ni ska kunna vara med i utlottningen.

Följande priser ligger i potten (det kommer att tillkomma fler):

Scott Spark 950 Mountainbike från Cykloteket (värde 26.990:-)

Scott Spark 950

Presentkort på 3.000:- på Trimtex att lösa in via deras hemsida, trimtex.se

Trimtex logo print cmyk kopia 2

3 stycken Kit med glasögon från Bliz – Future Eyewear Group (värde 1.800:-)
Godiebag Bliz

Fristart skänkt av Vätternrundan till antingen Tjejvättern eller Halvvättern 2018 (Värde 625:- alt 725:-)

HALV kopia    TJEJ kopia

3 böcker från Team Skys kock Henrik Orre, Velochéf i Europa (värde 365:-)

Velochef omslag

3 par cykelglasögon Bliz Velo XT från min kollektion (värde 799:-)

Bild rv bliz