Roberto Vacchi Logotype

ENVE hjul (värda 37.500:-) – Insamling Felicias Minnesfond

Hjultillverkaren ENVE från Utah som bland andra sponsrar sydafrikanska laget Team Dimension Data har skänkt ett par hjul till en insamling till förmån för Felicia Rudenstams Minnesfond som värnar om att stötta svenska ledare inom cykelsporten. Ni kan läsa om Felicia och om fonden här.

Felicias man Klas Johansson, som är mekaniker i Team Dimension Data, har av ENVE fått ett hjulpar som ju faktiskt blir unikt. Titta på bilden nedan och på ENVE loggan där det också skrivits in ”Felicias Rudenstams Minnesfond”. Det kommer bara finnas ett par sådana här. Hjulens pris är 37.500:-.

Vi har valt att ha en insamling så att alla som vill bidra till insamlingen får chansen att vinna detta hjulpar. Hjulen är ett par ENVE 4.5 kanttråd och DT nav. Behöver man dom inte själv kan man ju ge bort i julklapp eller varför inte sälja. Med andra ord kan vem av er som helst ha glädje av dom. Vi kommer dessutom att lotta ut fler priser. Insamlingen pågår tillsvidare.

För att vara med i utlottningen ska ni swisha minst 100:- till 070-3383461. För varje hundralapp får man en lott och man kan betala in för de olika svarsalternativen om man vill. I meddelandefältet måste ni också svara på följande enkla fråga med ett Ja eller Nej: Kommer Tour de France att starta i Frankrike 2020?

Har ni inte tillgång till swish går det också bra att betala till Plusgirokonto 751226-2. Skriv svaret på ovan nämnda fråga samt ert telefonnummer så jag kan ringa om ni är en av vinnarna. MEN, har ni tillgång till swish underlättar det hanteringen av denna insamling för mig mycket och jag ber er därför att i det fallet gå den vägen.

LYCKA TILL och STORT TACK!

Följande saker kommer att lottas ut:


VINNARE AV HJULEN:
JAN-ERIK ENG
ENVE 4.5 kanttråd med DT naven ovan, värde på hjulsetet 37.500:- (trettiosjutusenfemhundrakronor).


VINNARE AV EMILIA TRÖJAN:
Martin Fredriksson

Signerad svensk mästartröja, skänkt och så klart signerad av la campionessa Emilia Fahlin.


VINNARE AV DIMENSION DATA TRÖJAN:
Ulf Rydberg
Ben King som vunnit två etapper i Vueltan och hans lagkamrater har signerat en Team Dimension Data cykeltröja, storlek small. Det är spurtaren Ryan Gibbons tröja.


VINNARE AV SKORNA:
Patrick Beck
Jan Pettersson

VINNARE AV SCOTT T-SHIRT:
Johan Berg

VINNARE AV BIANCHI T-SHIRT:
Jan Pettersson

VINNARE AV RIDE CLEAN ARMBAND:
Mattias Eriksson
Olof Ekholm
Tomas Lundell

Vacchi Collezione till förmån för Peter Fåglums Ungdomsfond

Ett stort stort tack riktar jag till Craft Sportswear som skänker 30 set (cykelbyxa, cykeltröja och cykelmössa) till förmån för Peter Fåglums Ungdomsfond. Kläderna finns i de storlekar ni ser nedan (damkollektionen har gått speciellt bra och är slut). Först till kvarn är det som gäller. Jag försöker uppdatera sidan allteftersom storlekar beställs. Ni skickar ett mail till info@vacchi.se med storleken ni önskar köpa på tröja och byxa och jag mailar tillbaka instruktioner om hur vi går vidare.

Kostnaden är den ordinarie, det vill säga 1.200:- för byxan, 800:- för tröjan och 200:- för mössan. Jag ser gärna att man handlar ett helt set. Varenda öre går till fonden.

TACK CRAFT!

Tröja herr (bild):
S- 2 st
M- 3 st
L- 0 st
XL- 0 st

Byxa herr (bild):
S- 2 st
M- 2 st
L- 0 st
XL- 0 st

Cykelmössan är one size – 23 st (bild).

  • Webb av Panang Kommunikation
  • /
  • info@vacchi.se