Roberto Vacchi Logotype

Insamling Felicias Minnesfond

NU ÄR LOTTERNA SLUT. TACK ALLA!

Fram till sista dagen av Tour de France kör vi den årliga insamlingen till förmån för Felicia Rudenstams Minnesfond, en fond för att hedra Felicia och där inbringade medel på ett eller annat sätt går till svensk cykelsport och dess utveckling. Ni kan läsa om fonden i fliken Felicias Minnesfond. Varenda krona som vi får in på denna insamling ska vi se till att den på ett eller annat sätt gagnar svensk cykel.

Insamlingen går till så att man swishar in 300:- till 070-3383461 och varje trehundring är en lott. Veckan efter Touravslutningen görs en dragning på mitt Instagramkonto (ev också Facebook parallellt). Ni måste också svara på frågan: Har Magnus Bäckstedt vunnit en etapp i Tour de France?

Ni ser priserna nedan där huvudpriset är en ram som Factor Bikes som sponsrar Israel-Start Up Nation skänkt. Ramen är en specialdesignad för Tour de France laget 2020. Värdet på den är 60.000:-. Factor grundades 2007 och som cykeltillverkare 2009. Verksamheten finns i Norfolk, England. Tack Factor för denna fantastiska gåva.

Dessutom ligger ett hjulset från Shimano Nordics i potten. Shimano, världens största komponenttillverkare som i år också fyller 100 år, skänker ett par Dura-Ace-hjul till Felicias Rudenstams minnesfond. Dura-Ace är den japanska tillverkarens toppserie och flitigt använd och uppskattad av såväl cykelentusiaster som proffscyklisterna i den yttersta världseliten. Hjulparet som skänks är ett par C60 med tubdäck och skivbroms. Dom har använts en gång, av Emilia Fahlin på SM-linjet 2020. Hjulen är värda 35 000 kronor.

Israel-Start Up Nation har skänkt en signerad tröja som dom använde under Giro d’Italia. En specialdesignad tröja som man bara kört den tävlingen i. Hela laget som körde där har signerat, alltså: Dan Martin (som vann en etapp), Patrick Bevin, Matthias Brändle, Davide Cimolai (2 x 2:a), Alessandro De Marchi (som körde i rosa ledartröjan), Alex Dowsett, Krists Neilands och Guy Niv.

Craft Sportswear och jag har tagit fram en kollektion tillsammans. I år för fjärde året i rad, alltså 4.0. Jag skänker ett set tröja och byxa från kollektionen.

Cykelcentrum i Borlänge har skänkt tre par cykelglasögon som också kommer att lottas ut. Tack Per-Åke.

Johan Carelle på Velodromen i Falun hörde också av sig och skänker ett presentkort för två personer till introduktionskurs, värde 2.300:-. Tack Johan!

Sen är ju Klas Johansson ett Frölunda fans….. Så han har fått en cykeltröja med Frölunda logga av Anders Ekh på Bioracer som kommer att signeras av Frölundas Elitserielag i hockey.

Vi har fått en världsmästartröja som tillhört MTB stjärnan Nino Schurter, signerad av honom, av Mattias Haal som kände Felicia bra. Tack för den Mattias!

Nu kör vi, väl?
  • Webb av Panang Kommunikation
  • /
  • info@vacchi.se