Roberto Vacchi Logotype

Tjejjouren Dalias Juljogg

Alla är välkomna att delta i Juljoggen som för fjärde gången arrangeras i Borlänge. Årets Juljogg är till förmån för den hyggligt nystartade men ack så viktiga Tjejjouren Dalia som redan kommit igång ordentligt.

Som vanligt är det vare sig tidtagning eller resultatlista. Man väljer om man vill gå, jogga eller springa. Banorna är också i år två, den längre är runt älven och den kortare tar man sig tillbaka utan att runda älven. Start och mål är vid Jussi Björlings Torg i centrala Borlänge. 10.00 släpper vi iväg alla så se till att vara på plats en stund innan. Karta ser ni längst ner.

Riktpriset för att vara med är 100:- men man får stötta med valfritt belopp. Varenda öre som vi får in går till Tjejjouren Dalia. Kan ni absolut inte komma är ni välkomna att stötta med en slant i alla falla och kanske ta er en tur hemmavid. Företag som vill stötta är också välkomna med ett bidrag förstås.

Ica Maxi Borlänge kommer återigen att bjuda på pepparkakor och glögg men dom har också lovat att skänka en slant till vår insamling. TACK Camilla och Thomas!

Anmälan görs allra helst via swish till nummer 070-3383461. Vi ser gärna att ni sköter betalningen den vägen också för att veta på ett ungefär hur många som dyker upp så vi kan beräkna glögg och pepparkakor. Skriv gärna namn på alla som kommer. Vi kommer nämligen att lotta ut priser till er som anmält er. Önskas ändå att betala kontant på plats går det så klart också bra.

VÄLKOMNA!

Vi kommer att lotta ut priser bland er deltagare. Nedan kommer dessa presenteras allteftersom.

Hurra, och stoooort TACK till Stadium Kupolen som skänkt ett presentkort med ett värde på 500:- som vi ska lotta ut bland er deltagare på Tjejjouren Dalias Juljogg.

Halllllllååå. IK Brage slår till med att skänka ett presentkort som gäller för ett Årskort på Brages hemmamatcher 2019, värde 2.000:-. Fantastiskt! Och såklart lottar vi ut det bland er alla som anmäler er till Juljoggen 🎅🏻🤶🏻

God fredag alla. Vi är så glada att företag skänker något att lotta ut bland alla er som deltar på julafton. Idag är det dags att rikta ett jätteSTORT TACK till toppmoderna Sotlugg & Linlugg i Borlänge på Målaregatan i centrum som skänkt ett presentkort värt 500:-.

Startar upp denna lördag med att informera att vi fått ytterligare ett presentkort att lotta ut bland er deltagare. TACK så mycket Kupolen som skänkt ett presentkort på 500:-. Trevlig helg!

Härliga måndag och ny vecka. Dessutom bara en vecka kvar till Julafton och därmed Tjejouren Dalias Juljogg 🤶🏻🎅🏻. Vi skickar ett varmt TACK till Broken Dreams i Borlänge för presentkortet på 500:- som dom skänker och som vi lottar ut bland er deltagare. Skynda att anmäla så vi vet hur mycket glögg och pepparkakor vi ska värma respektive ta fram. Heja!

  • Webb av Panang Kommunikation
  • /
  • info@vacchi.se