Roberto Vacchi Logotype

Kontakt

Om du önskar komma i kontakt med mig eller rentav boka mig till något så är du välkommen att skicka ett meddelande via denna sida.

Jag har under drygt 20 år arbetat som kommentator på Eurosport men parallellt också haft uppdrag som speaker, konferencier och moderator i ett antal olika evenemang. Det har i huvudsak varit uppdrag från idrottens värld men också annat. Bland annat har jag varit speaker på alpina VM i Åre 2007 samt alla deras världscuptävlingar alpint sedan 2006, världscupen i längdskidor i på Svenska Skidspelen i Falun, Slottssprinten i Stockholm samt världscupen i Gällivare. Sedan ett antal år har jag också varit speaker under Vasaloppsveckan, både på vintern och sommaren. Jag har också arbetat som speaker vid världscuptävlingarna på cykel i Vårgårda sedan dess begynnelse 2005. Två år senare inledde jag ett samarbete med Svenska Fotbollsförbundet som innebär att jag är speaker på samtliga hemmalandskamper i fotboll på herrsidan samt konferencier på Fotbollsgalan. Samma roll har jag också haft på Idrottsgalan sen flera år. Jag är årligen återkommande på en av världens största rullskidlopp dessutom, Alliansloppet i Trollhättan.

Som ni kan läsa i detta axplock har jag haft turen att få jobba med många härliga evenemang. Och det hoppas jag få fortsätta med lång tid framöver.