Roberto Vacchi Logotype

“Höstsäsongen” kvar

Publicerat den 5/8 2022 kl 10:41 i Okategoriserade

Juli var intensiv jobbmässigt. Tour de France Hommes i Danmark första tre dagarna där Adamson och jag var på plats följdes av ytterligare 18 etapper. Starten av Tour de France Femmes var sista av herrarnas den 24 juli och på’t igen. Total kommenteringstid ca 130 timmar. Lägg därtill förberedelsetid så förstår ni att då jag tog mig tid till lite egen cykling på de stunder som fanns kvar på dygnet så ser jag faktiskt ut som en cyklist. Solbrännan går från strax ovanför knäna och ner till strax ovanför fotknölarna, på armarna från den lilla biceps man har till fingrarna då jag aldrig kör med handskar och ansiktet är ju alltid exploaterat så det ser bra ut. Resten är alvedonvitt.

MEN, vilka tävlingar. Vilka fantastiska etapper. Vilka fantastiska publiksuccéer. Och Julia Borgström i vit ungdomströja. Bästa cykel-juli jag varit med om, tror jag. Med andra ord, jag har ju knappast lidit av allt arbete. Och det är en del kvar innan jag ska slappna av lite. Det är så att säga “höstsäsongen” kvar. Och det är blandad kompott för min del.

Helgen 6-7 augusti ska jag vara med och producera World Touren i Vårgårda med en drös världsstjärnor. Marianne Vos, Lorena Wiebes, Demi Vollering, Chantal Van Den Brook-Blaak, Elisa Longo Borghini, Ellen Van Dijk och så våra egna Emilia Fahlin, Borgström, Nathalie Eklund bland andra.

Sen väntar CykelVasan där jag ska agera speaker. Dels fredagen med CykelVasasprinten i Lindvallen följt av huvudtävlingen. Helgen efter det ska jag dra igång kommenterandet av Vuelta a España som jag ska kommentera det mesta av. Gör ett litet avbrott andra helgen för speakerjobb på Alliansloppet, världens största rullskidtävling. Sen tillkommer ytterligare några jobb och besök (bland annat till Eskilstuna IK för deras medlemmar) för att sedan slå av en del. Jag vet ju att jag kommer få panik redan efter några dagar så jag får se vad jag kan tänkas hitta på under “riktiga” hösten.

Nya tag från helgen hursomhelst, i en ny roll. Försöka vara behjälplig att få ut schyssta bilder till 100 länder med 180 miljoner potentiella hushåll. Jo, lite nervöst allt.

Roberto


Skriv kommentar